FARA

Summer Challenge

07:00am to 03:00pm

Sanction F08-S17 08/26/17 FARA Registration

Registration Building

07:00am to 12:00am FARA TECH Garage 16
08:00am to 08:30am MANDATORY DRIVERS MEETING in Meeting Room for FARA Drivers

07:00am to 09:00amAcademy RegistrationRegistration Building07:00am to 09:00amAcademy TechGarage 18

08:00am to 08:30am Academy Drivers Meeting Media Center
09:00am to 10:00am FP-1/2-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C T-N-T

10:00am to 10:30am Advanced 30 Minutes

10:30am to 11:00am FP-1/2-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4-A/B/C Open Practice 30 Minutes 11:00am to 11:30am MP-3A/B-4A/B/C 30 Minutes Qualifying

11:30am to 12:00am FP-1-MP-1A/B-2A/B 30 Minutes Qualifying 12:00am to 12:30pm LUNCH 30 Minutes

12:30pm to 01:00pm Advanced 30 Minutes Race

 01:00pm to 01:30pm
 FP-1/2-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C
 Grid in Pit Lane

 01:30pm to 02:00pm
 FP-1/2-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C
 Race # 1 (Single Points)

 02:00pm to 02:30pm
 Advanced
 30 Minutes

 02:30pm to 03:00pm
 FP-1/2-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C
 Grid in Pit Lane

 03:00pm to 03:30pm
 FP-1/2-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C
 Race # 2 (Double Points)

 03:30pm to 04:00pm
 Advanced
 30 Minutes

08/27/17
07:00am to 11:00am Registration Registration Building
07:00am to 10:00am TECH Garage 16

07:00am to 10:00am TECH Garage 16
08:00am to 08:30am MANDATORY DRIVERS MEETING in Meeting Room for FARA Drivers

08:00am to 08:30am Academy Drivers Meeting Media Room

09:00am to 09:30am Advanced 30 Minutes

10:30am to 11:00am Advanced 30 Minutes

10:30am to 11:00am TROPHY PRESENTENTION VICTORY LANE
11:00am to 11:30am Advanced 30 Minutes

11:30am to 12:00am LUNCH 30 Minutes
12:00am to 01:00pm FP-1-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C Grid in Pit Lane
01:00:00 PM SUMMER CHALLENGE START (Triple Points)
05:00PM SUMMER CHALLENGE FINISH

05:00PM SUMMER CHALLENGE FINISH
05:00PM TROPHY PRESENTATION VICTORY LANE
05:00PM TRACK CLOSED