FARA

Summer Challenge

Sanction F08-S15 08/21/15

	08/21/15	
01:00pm to 07:00pm	FARA Registration	Inside the Track
01:00pm to 02:00pm	Test & Tune	FARA Trucks
02:00pm to 04:00pm	Test & Tune	FARA Cars
04:00pm to 05:00pm	Test & Tune	Formulas
	08/22/15	
07:00am to 03:00pm	FARA Registration	Registration Building
07:00am to 12:00am	FARA TECH	Garage 16
08:00am to 08:30am	MANDATORY DRIVERS MEETING in M	
07:00am to 09:00am	Academy Registration	Media Center
07:00am to 09:00am	Academy Tech	Garage 21
07:45am to 07:55am	Instructors Meeting	Media Center
08:00am to 08:30am	Academy Drivers Meeting	Media Center
09:00am to 09:25am	Advanced & Formulas	25 Minutes Practice
09:30am to 09:55am	FP-1-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C	Open Practice
10:00am to 10:15am	Formulas	15 Minutes Qualifying
10:15am to 10:40am	MP-3A/B-4A/B/C	25 Minutes Qualifying
10:45am to 11:15am	FP-1-MP-1A/B-2A/B	30 Minutes Qualifying
11:15am to 11:45am	Novice/Solo	30 Minutes
11:45am to 12:15pm	LUNCH	30 Minutes
12:15pm to 12:30pm	Formulas	Grid in Pit Lane
12:30pm to 01:00pm	Formulas Race	30 Minutes Race
01:00pm to 01:30pm	Novice Solo	25 Minutes
01:00pm to 01:30pm	FP-1-MP-1A/B-2A/B	Grid in Pit Lane
01:30pm to 02:00pm	FP-1-MP-1A/B-2A-B	Race # 1 (Single Points)
02:00pm to 02:30pm	Advanced	30 Minutes
02:00pm to 02:30pm	MP-3A/B-4A/B/C	Grid in Pit Lane
02:30pm to 03:00pm	MP-3A/B-4A/B/C	Race # 2 (Single Points)
03:00pm to 03:30pm	Novice Solo	30 Minutes
03:00pm to 03:30pm	FP-1-MP-1A/B-2A/B	Grid in Pit Lane
03:30pm to 04:00pm	FP-1-MP-1A/B-2A-B	Race # 3 (Single Points)
04:00pm to 04:30pm	Novice Solo	30 Minutes
04:00pm to 04:30pm	MP-3A/B-4A/B/C	Grid in Pit Lane
04:30pm to 05:00pm	MP-3A/B-4A/B/C	Race # 4 (Single Points)
05:00PM	TRACK CLOSED	
	08/23/15	
07:00am to 11:00am	Registration	Registration Building
07:00am to 11:00am	TECH	Garage 16
08:00am to 08:30am		G in Meeting Room for FARA Drivers
09:00am to 09:30am	Formulas	Warm Up
09:00am to 09:30am	FP-1-MP-1A/B-2A/B	Grid in Pit Lane
09:30am to 10:00am	FP-1-MP-1A/B-2A/B	Race # 5 (Single Points)
10:00am to 10:30am	Advanced	25 Minutes
10:00am to 10:30am	MP-3A/B-4A/B/C	Grid in Pit Lane
10:30am to 11:00am	MP-3A/B-4A/B/C	Race # 6 (Single Points)
11:00am to 11:30am	Advanced	30 Minutes
11:30am to 12:00am	LUNCH	30 Minutes
12:00am to 12:30pm	FP-1-MP-1A/B-2A/B-3A/B-4A/B/C	Grid in Pit Lane
12:30pm to 01:00pm	FP-1-MP-1A/B-2A-B-3A/B-4A/B/C	Race # 7 (Reverse Points)
01:00pm to 01:45pm	SPRINT TROPHY PRESENTATION	VICTORY LANE
01:00pm to 01:15pm	Formulas	Grid in Pit Lane
01:15pm to 01:45pm	Formulas	30 Minutes Race
01:45pm to 02:15pm	FP-1-MP-1A/B-2A-B-3A/B-4A/B/C	Grid in Pit Lane
02:15pm to 05:00pm	ENDURO RACE	Race # 8 (Double Points)
05:00PM	TROPHY PRESENTATION	VICTORY LANE
05.00DM	TDACK CLOSED	

TRACK CLOSED

05:00PM